Sajtóközlemények

Termék információ: fekete gyöny (black pearl) select

Gömbgrill igényeseknek.

Vonzó megjelenés, sokoldalú grillezési lehetőség. Csúcs kategóriás készülék igényes grill rajongóknak, amely mind megjelenésében, mind funkciójában a kert vagy a terasz dísze lehet. A Landmann black pearl select kiváló minőséget, változatosságot és kényelmet jelent. A gömbgrill OptiHeat rendszerrel készült a grillrostély magasságnak kényelmes beállításához. A gömbgrillek közül a világon egyedülálló módon garantálja az első osztályú eredményt.

tovább
   

Termék információ: fekete gyöngy (black pearl) comfort

Az első gömbgrill állítható magasságú rostéllyal.

OptiHeat rendszerrel készült az egyszerű intuitív kezeléshez. A világ első gömbgrillje állítható magasságú grillrostéllyal már elérhető a Landmannál. Bizonyára jó hír mindazok számárat, akik élvezik a szaftos steakeket, oldalasokat és grill szószokat.

tovább
         

Termék információ: geos

Grillezés tábortűz élménnyel

Volt már olyan ötlete, hogy milyen klassz volna egy pár jóízű húst sütni igazi tábortűz hangulatban? Nem probléma! Az új Geos lengő grill pillanatok alatt összeszerelhető és sütésre kész. A probléma mentes tisztítás után, az eszköz összehajtva könnyen elhelyezhető. 


tovább
                      

Termék információ: thule

A LANDMANN a gázgrillek új generációja

Thule grillsütő kifinomult igényekhez. Kiváló minőségű rozsdamentes acél kivitel és innovatív technológia. A LANDMANN Thule család modern megjelenésével és igényes technológiájával a gázgrillek egy új generációját hozza a piacra. Jellemzőikkel támogatják az igényes grillezést otthonos környezetben.

tovább

               

LANDMANN piaci stratégia

Landmann még jobban összpontosít a vásárlóra


Aktualizált piaci kép. A Landmann márka, mint az egyik legtradicionálisabb európai grill készülék gyártó friss lendületet ad a piacnak. Az elmúlt 40 év alatt a Landmann mindent kínált, ami csak szükség lehet egy jó grill partyhoz.


tovább