LANDMANN Holding

Különböző cégek tartoznak a LANDMANN Holding ernyője alá. Ezek a cégek függetlenül működnek és erős pozícióval rendelkeznek piacukon.

A LANDMANN Holding olyan kulcs területeken nyújt szolgáltatásokat részükre, mint pénzügyek, beszerzés, kontrolling, jogi és adózási ügyek.

Összességében a LANDMANN Holding több, mint 300 alkalmazottat foglalkoztat világszerte.

LANDMANN Holding része a Gebrüder Thiele Group-nak, egy tradicionális több, mint 160 éve alapított  brémai vállalatnak.

LANDMANN

Az évente több mint 3 millió eladott készüléknek köszönhetően a  LANDMANN egyike a vezető grill készülék gyártóknak Európában. A LANDMANN international leányvállalatokon és nagykereskedő partnereken keresztül tevékenykedik. A vállalat termékskálája kiváló minőségű termékeket foglal magába sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez:

  • Grillezés
  • A grillezés eszközei, tartozékai
  • Szabadtéri fűtés
  • Kerti bútorok

Elmar Jung Product Solutions

Elmar Jung Product Solutions, az egyik vezető rendszer  szállító a kertészeti szektorban, kifinomult termékeket és logistics concepts ajánl felhasználóinak  a következő területeken:

  • Kerti berendezések és kertiszerszámok
  • Kert ápolási termékek
  • Kerti tömlők (öntözés technológia)
  • Kerti tartozékok
  • Nyílászáró védelem, hálók


Elérhetőség: www.ej-product-solutions.de


GARVIDA

A GARVIDA a prémimum kategóriás kerti bútorok specialistája. Külsős bútor tervezőkkel kooperálva készítik ezeket az egyedi stílusú és kiváló minőségű  bútorokat. Köszönhetően a gondos tervezésnek, az anyag választásnak és kivitelezésnek a GARVIDA exkluzív bútorai kielégítik a legmagasabb elvárásokat is.

  • Prémium kerti bútorok


Elérhetőség: www.garvida.de


Növekedés befektetésekkel

A meglévő tevékenységek fenntartható bővítése a LANDMANN Holding sikeres vállalatokba történő befektetésein keresztül is történik.

Az erős piaci pozícióval rendelkező  márka orientált vállalkozások olyan hosszútávú befektetőt látnak a LANDMANN HOLDING-ban, amely számos előnyt biztosít számukra. Gondoskodunk központi szolgáltatásokról a pénzügy, IT, kontrolling jogi és adózási kérdések területén. A Holding, mint hatékony, lapos szervezeti felépítésű, szolgáltató lehetővé teszi számukra, hogy a saját üzletükre koncentráljanak.

Mint Primus inter Pares (első az egyenlők között) stratégiai  sparring partner vagyunk és megszervezői a cégek közötti hasznos tudás transzfernek is.

Közepes méretű holdingként nagy fontosságot tulajdonítunk nagy fontosságot tulajdonítunk a felelős üzemeltetésnek megtartva a meglévő cégvezetést ezzel is biztosítva magas fokú folytonosságot az üzleti folyamatokban.

Mindez biztosítja, hogy a LANDMANN Holding cégei folytathassák fejlődésüket önállóan és sikeresen és fenntartható módon saját vállalati kultúrájukra alapozva.