Elkötelezettség a környezet iránt

A LANDMANN Holding az egyik vezetője a fenntartható fejlődés mozgalomnak Németországban

Néhány éve a LANDMANN innovatív döntést hozott azzal, hogy belépett a fa bútor területre.

Ez egybeesett egy új európai és német mozgalom megjelenésével, amely ellenzi a teak és más trópusi keményfák használatát, amelyeket egyébként hagyományosan használnak a fa kerti bútorokhoz.

A LANDMANN a kezdetektől elkötelezte magát az FSC szabványok teljesítésére. Ezek a szabványok biztosítják, hogy a Föld faállományait fenntartható és felelős módon kezelik annak érdekében, hogy megóvják azokat a jövő generációi számára.

A LANDMANN Holding vállalatai, a LANDMANN és a  GARVIDA GmbH, az első két helyet foglalják el a WWF rangsorán a német fa és szabadidő iparból.


Tudjon meg többet a WWF-ről

Háttér

Az FSC (Forest Stewardship Council) egy nemzetközi államoktól független non-profit szervezet. Független tanúsítók ellenőrzik minden évben a cégeket az FSC szabványok alapján.

Ma a Today Landmann egy külső FSC szakértőt alkalmaz, aki összefog minden fához kapcsolódó tevékenységet a Csoport (WWF Fa Csoport) részére. A WWF kooperációban ajánlott szabványok meglehetősen szigorúak. A Landmann  az első cég az iparágból, amely 2002 óta tagja a WWF Fa Csoportnak.

Ez a következetes megközelítés a Landmann Csoportot az egyik legmegbízhatóbbá tette az iparágban. Számos jól ismert kereskedelmi partner helyezte bizalmát abba a szakértelembe, amelyet a Csoport munkatársai és külső szakemberei nyújtanak.

 
Tudjon meg többet az FSC-ről