Impresszum

Impresszum A weboldal üzemeltetője a Landmann Hungária Kft. Ha bármilyen kérdése van oldalunkkal kapcsolatban akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az oldal megvalósítását az eFlow Kft. végezte. Örömmel várjuk érdeklődésüket.

Személyes adatok védelme Jelenleg az oldalon a Kapcsolatfelvétel és a Pótalkatrész / szervíz igény űrlapon szükséges megadnia a kapcsolatfelvételhez szükséges személyes adatokat. Ezeket az adatokat csak a konkrét megrendelés és/vagy kapcsolatfelvétel esetében használja fel a Landmann Hungária Kft. és partnercégei. A személyes adatok harmadik fél részére átadásra semmilyen formában sem kerülnek.

Termék katalógus A Landmann és Grill-chef termék katalógusban megadott jellemzőknél, adatoknál igyekeztünk a legnagyobb gondossággal eljárni, azonban előfordulhatnak hibák. Az ebből eredő problémákért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, hogy ha részletes tájékoztatásra van szüksége valamely termékről vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben. A termékekről az adott katalógus oldalon vagy a Letöltések oldalon megtalálhatja a használati útmutatót és a biztonsági adatlapokat.

Biztonságos használat A termékek biztonságos használatához kérjük gondosan olvassa el a mellékelt használati útmutatót. Ha bármilyen kérdése van az ott leírtakkal kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A készülékek nem rendeltetésszerű használata során keletkezett károkért cégünk nem vállal felelősséget.


A weboldalt az eFlow Kft. üzemelteti. 
eFlow Webfejlesztés